ÚLTIM ESPECTACLE “SOMNIS D’ÀFRICA”

La Cia Cap de Pardals oferirà per últim cop l’oportunitat de veure el seu espectacle de titelles i ombres “Somnis d’Àfrica” el diumenge 4 d’Octubre a les 12h del migdia al Teatre del Centre Recreatiu de Cassà de la Selva (ep! ENTRADA GRATUÎTA!).

Esteu tots convidats a compartir amb nosaltres aquest ùltim bolo, que farem amb moltes ganes, i  en el que aprofitarem per fer un resum de com va anar el projecte al Senegal i posarem paradeta “tuBag” amb els bolsos de ganxet fets per les dones de Thille Boubacar utilitzant bosses de plàstic reciclat i els calendaris amb els somriures mès tendres del Senegal.

P1020369

Tot “final” allibera una energia que nutreix aquells inicis que ja s’anaven perfilant, i així, s’esborra la frontera que separa allò que s’acaba d’allò que comença, convertint la vida en un procès continuu, que amb cada nova transformaciò ens sorpren.

P1020381

De la mateixa manera que aquest espectacle arriba al seu final, desprès d’un camì molt intens amb el que ens ha portat tan lluny que hem descobert els batecs profunds del desert senegalès, tan lluny fins a descobrir on rau l’ingredient secret de la recepte del “tot ès possible”, fins a descobrir on neix l’energia: en l’il·lusiò, fins a descobrir-nos a nosaltres mateixos i allò que ens remou tant per dins que fins i tot ens pot fer tremolar d’il·lusò, de por, de ganes, de impotència, d’alegria, de injusticia, de bellesa humana, de tristesa, d’amor i d’agraîment. Sí, l’espectacle arriba al seu final, però tot allò que ha engendrat al seu torn abosrebeix l’energia que s’allibera amb aquest final, per poder germinar i crèixer.  Així és com , les ombres de “Somnis d’Àfrica”, que ben mirat en sòn l’essència, seràn el material gràfic per a il·lustrar un conte que sortirà del forn la primavera 2016, recollint les experiències que ens van voler transmetre els joves de Thille Boubacar, i les imatges enregsitrades pels nostres companys documentalistes durant el temps al Senegal, s’estan editant per crear un documental que tambè s’estrenarà l’any vinent.

I un cop mès, les grans màximes no fallen: “l’energia no es crea ni es destrueix, es transforma”.

IMG_20140424_184554
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s